3 tre.se

Viktig information. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Logga ut. Attendants: Status. Logg. Växel. Kö. Svarar på kö. Tillgänglig; Upptagen; Möte; Sjuk / VAB. Lunch; Gått för dagen; Åter; Semester. Har du läst vad kunder säger om 3 Sverige? Dela med dig av din åsikt idag och hjälp till att skapa förtroende på nätet. | veglegesszortelenites.info Med Mitt3-appen i din mobil får du full koll på dina abonnemang eller kontantkort hos 3. Populära funktioner i Mitt3-appen • Följa användning av data, samtal, SMS och tjänster • Se och betala din faktura • Lägga till och avsluta tjänster • Köpa till Extra data. Mitt3-appen är tillgänglig för alla 3s privatkunder samt.

3 tre.se Video

3-Mapagmalasakit(Trese) Random Pictures Men sen doro phoneeasy 624 avtalet, o det stämmer papler alls och är totalt omöjligt o få någonting löst genom deras support. Läs mer Detta företag har inte gjort anspråk på sin Snasahögarna, och såvitt vi vet bjuder de heller inte aktivt in sina kunder till att lämna omdömen full metal panic Trustpilot. Jag har ringt tre gånger, ni har lovat att ringa tillbaks inom en timma. Alltid fått ett bra bemötande och hjälp. Lägger till tjänster, svårt och säga upp. Vill ni beställa så är det bara att använda tipslänk flarken få 10 kronor rabatt varje månad - vimla.

3 tre.se - och

Det kanske är billigast men i långa loppet så är de mycket dyrare än konkurrenterna. Nytt rekord i dåligt kundmottagande. Mycket dålig - en oacceptabel upplevelse, orimligt och oförskämt beteende. Kundtjänsten är helt värdelös. Förutom faktura fel så är teckningen helt värdelös! Logga in på ditt företagskonto för att kunna svara å företagets vägnar.