rene akofely

En och en halv månad senare, i mitten av maj, hittas René Akofely skjuten på första våningen av ett kontor på Kungsgatan. Fyra månader senare i september blir Lamborghini-turken och hans kvinnliga bekant ihjälskjutna i garaget i Axelsberg. Ytterligare två månader går (november) och Elie Messo blir i. Den man som hittades misstänkt mördad i Stockholm i morse är den kände rånaren René Akofely, dömdes han till sju års fängelse efter ett väpnat rån mot postterminalen i Göteborg. Han var även misstänkt för delaktighet i kuppen på Arlanda då över 40 miljoner kronor stals. Huvudmannen bakom postrånet i Göteborg, René Akofely, lockades i en mordfälla och sköts i en trappuppgång. Nu har ytterligare en av männen som dömdes för rånet mördats – och enligt Aftonbladets uppgifter misstänker polisen att gärningsmannen kan ha stått och väntat på honom. – Det är på tok för.

Rene akofely - skulle

Ursprungligen postat av P4n0plh Daniel Maiorana avtjänar ett fängelsestraff för bland annat rån fram till februari På baksidan var ett litet fyrkantigt hål uppklippt i den första dörren som är en typ av gallergrind som man på utsidan öppnar med nyckel eller kod och från insidan en sån hasp man vrider om för att öppna. Två av dem blev ledare i var sitt gäng - och fiender till varandra. Jaouli Akofely växte upp med bröder och vänner som var kriminella. Jaouli växer upp som det yngsta syskonet av sex. Risken att oskyldiga drabbas är mycket stor, bedömer polisen. Arlandarånet Beväpnade med automatvapen slår rånare till mot väktare som lastar ur sedelsäckar ur ett SAS-plan den 12 juli Vädret i tyskland yngre kände ett behov av att markera direkt. Data Dator- och konsolspel Spel: Herregud du har kollat på för mycket film. Ursprungligen postat av Makrame. Min bror ville att milf swingers skulle lyckas med musiken och jag visste att jag måste göra något för att kunna hjälpa min familj.

Rene akofely - den 7-1012

Brevskrivningen skedde i månaderna september och november under Akofelys vistelse på anstalt inom Kriminalvården. Depårån i Akalla Med en hjullastare forcerar rånarna väggen till Securitas värdedepå i Akalla den 25 augusti Han dömdes till sju års fängelse för postrånet. Räkna bort mordet på R ne Akof ly från kedjan, resten hänger ihop men inte på det vis som många här tror enligt min källa.. En av Jaouli Akofelys bröder och flera av hans kamrater från förr är döda. rene akofely