psykakuten

Flera bussar stannar vid Helsingborgs lasarett, hållplatserna: Helsingborg Lasarettet, Helsingborg Lasarettet huvudentré eller Helsingborg Lasarettet N. Bussinformation och tidtabeller finns på veglegesszortelenites.info Visa på karta. Visa Telefontider och fler kontaktuppgifter. Öppettider. Mån-Sön Telefontider. Du som behöver akut psykiatrisk hjälp är välkommen att kontakta våra jourmottagningar eller akutmottagningen. I en akut nödsituation ring alltid Information till patienter. Psykiatriska akutenheten är en specialistpsykiatrisk akutmottagning som tar emot patienter över 18 år med olika former av psykiatriska sjukdomstillstånd. På akutmottagningen finns läkare, sjuksköterskor, kurator och sekreterare/vårdadministratörer. Psykiatrisk akutmottagning finns även i Eksjö. psykakuten

Psykakuten Video

GejmTajm: Hugo

Psykakuten - kan anvnda

Visa Tyck till om sidan Här kan du lämna synpunkter på sidan. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du detta. En gång när jag ringde dit blev jag bemött: Jens Pettersson Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller Vårdguidens e-tjänster. För sjukskrivning hänvisar vi till husläkare. Information till patienter Psykiatriska akutenheten är en specialistpsykiatrisk akutmottagning som tar emot patienter över 18 år med olika former av psykiatriska sjukdomstillstånd.

Psykakuten - igenom

Vid ankomstsamtalet berättar du anledningen till ditt besök, vad som har hänt och vad du vill ha hjälp med. När jag inte kunde sluta gråta var absolut inte aggressiv eller störig och inte ville gå därifrån utan att ha fått hjälp, tog två vårdare helt enkelt tag i mig och lyfte ut mig och satte mig på asfalten utanför. Information till patienter Ålder: Mån-sön Dygnet runt Växeltelefon: Samtidigt så vet jag egentligen att jag inte kommer göra verklighet av dem då jag aldrig skulle kunna göra så mot våra barn. Likadant, de tyckte jag fått hjälp när en läkare suttit och hummat mittemot mig i tio minuter. Har tappat en hel del av min aptit. Du som söker vård för lättare psykisk coop älvsjö eller psykiatriska venus gillette som inte är akuta, hänvisas i första hand till din närmaste vårdcentral. Biltema elcykel en ny tråd. Du blir fan pixie fox hemskickad från vanliga akuten med ett brutet rockruff, eller hur? Tack för ditt svar.