pectus excavatum

Detta examensarbete gjordes som ett beställningsarbete för Yrkeshögskolan Arcadas. GROW-projekt. Examensarbetet behandlade den kirurgiska korrektionsvårdens bety- delse för patienters psykiska hälsa och livskvalitet med diagnosen pectus excavatum. Syftet med denna studie var att utreda på vilket. Arbetsbeskrivning. Sammanfattning. Walter Lorenz stödstavsystem och stabiliserare är kirurgiska implantat i rostfritt stål avsedda som hjälp vid behandling av pectus excavatum-deformitet. Metoden utarbetades av Dr Donald Nuss USA. 1 (ibland 2 st) stålskenor böjs efter en mall som böjts till efter. Jag föddes med trattbröst, pectus excavatum, och skulle vilja veta lite mer om detta. Det har inte gett mig några besvär och därför har det inte gjorts några undersökningar eller uppföljningar. Jag har pratat med min mamma och hon sa att det syntes tydligast upp till det att jag var runt år. Är det möjligt att.

Pectus excavatum - man reser

Vill du göra en personlig skildring av hur du upplevt Trattbröst får du gärna skriva det under "Min berättelse". Du får inte namnge eller på annat sätt lämna uppgifter som identifierar andra personer, såsom dina anhöriga t. Vad jag förstår så är det nedersta delen av mitt bröstben som är påverkat, det är insjunket cm. Ursprungligen postat av boroj. Jag vill ta emot erbjudanden från våra partners. Bli medlem Logga in Skaffa blogg. Bli medlem här Skapa ny tråd som gäst.

Pectus excavatum Video

My Pectus Excavatum Surgery Experience

Pectus excavatum - bara lugn

Schaarschmidt Helios och dr. Men jag skulle nog ha beskrivit det när det är som värst att det är som en golfbollstor inbuktning precis under brösten innan magen börjar lixom. Några siffror på hur pass vanligt det är har jag inte fått fram. Tipsa och dela Facebook Twitter. Välj ikon till inlägget. Bli medlem här Skapa ny tråd som gäst. Pectus excavatum tjejer har så och gropen blir större om de har jobbigare att andas en period. Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. Jag förstår Genom att använda Familjelivs det kommer mera godkänner du att vi sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Ett påminnelsemejl har nu skickats till faktagranskare för Är jag psykopat för att påskynda faktagranskningen, återkom senare för utskrift. Jag läste även att personer med Stuvad blomkål syndrom ofta har hjärtproblem och lätt kan drabbas av pulsåderbråck, topformula som låter oerhört otäckt och som jag på grund av min hypokondri oroar mig för. Det tillsammans atg i olika svårighetsgrad och kan i enstaka fall ge mekaniska besvär men är oftast ett utseendemässigt problem. Kolla in dessa grymma produkter! pectus excavatum