mora pathfinder

Jämför priser på Morakniv Pathfinder Jaktkniv, läs recensioner om Morakniv Handverktyg. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Morakniv Pathfinder Jaktkniv. Morakniv Pathfinder - till bra pris hos Addnature – Stort sortiment & alltid fri retur samt dagar öppet köp – veglegesszortelenites.info Pathfinder har en distinkt svart look, med sitt långa extra tjocka blad, den speciella beläggningen och den kraftiga nylonslidan. Kniven är speciellt utvecklad för bushcraft- och överlevnadsaktiviteter i terrängen. Givetvis är kolstålet av högsta kvalitet, behandlat till optimal funktion hos oss i Mora. Om Pathfinder. Det 3,2 mm.

Mora pathfinder - arbetet

Pathfinder har en distinkt svart look, med sitt långa extra tjocka blad, den speciella beläggningen och den kraftiga nylonslidan. Förnamn · Efternamn · E-post · Mobiltelefon · Ja, jag vill bli medlem i Kundklubb Personnummer · Personnummret kunde inte valideras. Inom de första 16 dagarna ska du ha meddelat oss ditt beslut om att ångra köpet. JavaScript seems to be disabled in your browser. En stilren och rejäl kniv som ligger skönt i handen. Bladet är av kolstål som kan slipas sylvasst. Detaljer Ryggen på bladet har slipats för att användas med tändstål Knivslida i kraftig nylon, Molle-kompatibel.

Mora pathfinder Video

Mora Pathfinder vs. Bushcraft Black Knife Du får ett rasberry pie när varan finns att hämta. En Pathfinder är utan tvekan en tålig kniv som duger till mycket men den känns långt ifrån komplett wacom cintiq 13hd att man ska kunna motivera hallsta möbeloutlet. Molle-kompatibel slida av kraftig nylon. Nu arbetar vi vidare på att få in varan i lager. Lägg till i önskelista Lägg till jämförelse.