flyttstäd malmö

21, Malmö flyttstäd, Malmö, 2 kr. 22, Flytt city, Malmö, 2 kr. 23, Abbelish service, Malmö, 2 kr. 24, Klart rent Malmö, Malmö, 1 kr. 25, Exiso, Norrköping, 1 kr. 26, Anne Blom städservice, Stockholm, 3 kr. 27, Hemmiljö, Stockholm, 2 kr. 28, Maries puts & städ, Stockholm, 1 kr. Kontaktuppgifter till Malmö Flyttstäd Malmö, telefonnummer, adress, se information om företaget. Städfirma i Malmö med flyttstädning som specialitet. Vi åtar oss även andra typer av uppdrag t ex. grovstädningar o bortforsling bohag mm.

Flyttstäd malmö - inte

Så om du mot all förmodan inte skulle vara helt nöjd med städningen så kommer vi tillbaka kostnadsfritt och rättar till det. De tar i snitt 2 kronor för en trea, visar vår undersökning. Garderober, garderobsinredning och yta ovanpå garderob rengörs. Mer som är värdefullt! Klicka här för att läsa om lortfällorna du inte ska glömma! Tips till dig som beställare vad säger andra? Garanti Hos oss är er flytt försäkrad Läs mer.

Flyttstäd malmö - Sabaton har

Unga och småbarnsfamiljer flyttar oftare. Att kunna ge enastående städservice till alla våra kunder och göra livet mindre stressigt för dem, så att de har mer tid för familj, vänner och roligare aktiviteter. Om du bor i Malmö med omnejd och är intresserad av att veta mer om våra städtjänster i samband med flytt, eller om du har frågor om vår flyttstädning som inte besvaras här nedan, är du självklart varmt välkommen att kontakta någon av oss som finns på plats i Malmöregionen genom att klicka här. Boka Flyttstädning Malmö redan idag. ClockRent tillhandahåller även tjänster inom fastighetsförvaltning såsom trappstädning, trädgårdsservice, snöröjning och liknande. Vi på Malmö Flytthjälp AB flyttar inom hela Skåne med omnejd och erbjuder både flyttstädning och magasinering.

Flyttstäd malmö Video

Städservice i Malmö flyttstäd malmö