birthday.se

Kan jag kräva att uppgifter om mig på Eniro, veglegesszortelenites.info, veglegesszortelenites.info, Ratsit och Merinfo tas bort? Svar: Nej. Sajter som Eniro, veglegesszortelenites.info, veglegesszortelenites.info, Ratsit och Merinfo med flera har något som kallas för utgivningsbevis. Det gör att personuppgiftslagen inte gäller dessa sajter. Det i sin tur gör att Datainspektionen inte kan hjälpa. Sök efter dina vänners födelsedagar, få påminnelser och hitta fina presenter. Med målsättningen att positionera sig som Sveriges första födelsedagsportal och bygga upp en marknadsplats för födelsedagspresenter i en intressant och trygg miljö lanserades veglegesszortelenites.info den 13 maj Våra förväntningar var höga. Väldigt höga. Och ändå - inte tillräckligt höga! Användarnas intresse för vår sajt och. Dessutom ska du få reda på att någon begärt en kreditupplysning om dig. Tillbaka till Jula karlskrona och svar Sök bland Frågor och svar: Bernadette möjligheter är mycket små att mq holding ta bort uppgifter som visas på exempelvis Eniro, Ratsit, Merinfo med flera. Det gör birthday.se personuppgiftslagen inte gäller dessa sajter. Tillbaka till Frågor och svar. Om sajter som lämnar ut kreditupplysningar inte följer dessa två regler så måste de sluta lämna ut upplysningar. birthday.se

Birthday.se - med

Hur vet jag om en sajt har utgivningsbevis? Tyvärr har Datainspektionen inga möjligheter att få den typen av sajter att ta bort information om dig. Det är Myndigheten för press, radio- och TV som ger ut utgivningsbevis. Men, Datainspektionen kan alltså inte se till att företaget tar bort information om dig. Kontakta oss Webbkarta Ordlista Lättläst Other languages. Sök efter utgivningsbevis hos Myndigheten för press, radio och TV.

Birthday.se - ppnar

Datainspektionen kan inte se till att sajter som Ratsit och Merinfo tar bort dina uppgifter. Men, i september så konstaterade Datainspektionen att Ratsit och Merinfo lämnat ut ekonomisk information om privatpersoner på ett sätt som strider mot kreditupplysningslagen. Hur vet jag om en sajt har utgivningsbevis? Men, Datainspektionen kan alltså inte se till att företaget tar bort information om dig. Vad kan jag själv göra för att ta bort mina uppgifter? På deras webbplats finns en sökfunktion som du kan använda.